Projektid

Meie peamiseks eesmärgiks on üliõpilaste õigusi ja huvisid kaitsta. Selle tarbeks korraldame aktsioone, meeleavaldusi ja muid ettevõtmisi, mis aitavad nii Tartu Ülikooli üliõpilaste kui ka üldiselt tudengite kui ühiskonnagrupi häält kuuldavaks teha.

Meie viimase aja tähelepanuväärsemad projektid on #sendidkaasa meeleavaldus 2022.-2023. akadeemilise õppeaasta avaaktusel, tudengisöökla katseprojekt, poliitikute tudengivarjupäev ning tudengite valimiskompass. Kõik need ja teised meie projektid leiad siit lehelt.

Tudengisöökla katseprojekt

Poliitikud ülikooli!

Tudengite valimiskompass

Aasta õppejõud

Tartu Ülikooli üliõpilasesinduse moodustatud komisjon valib iga aasta üliõpilaste esitatud taotluste põhjal Tartu Ülikooli aasta õppejõud neljas erinevas õppevaldkonnas. 2022. aasta õppejõud avaldas komisjon selle aasta veebruaris.

Vaata, kes valiti aasta õppejõududeks

#sendidkaasa meeleavaldus

2022.-2023. akadeemilise õppeaasta avaaktusel korraldas Tartu Ülikooli üliõpilasesindus koos Viljandi kultuuriakadeemia grupi Unholy3nityga meeleavalduse "Sendid kaasa", mille eesmärgiks oli juhtida tähelepanu tudengite majandusliku toimetuleku raskustele ning kõrghariduse rahastamise puudulikkusele.

Loe rohkem

Liikuma kutsuv ülikool