Meist

Üliõpilasesinduse ülesanne on seista üliõpilaste huvide ja vajaduste eest ning toetada neid oma õiguste kaitsmisel. Esinduses on enam kui 140 üliõpilast igast instituudist ja valdkonnast ning tööd koordineerivad juhatus ja büroo. Üliõpilased on esindatud igas instituudi ja valdkonna nõukogus, senati koosolekul ja kõigis komisjonides, mis üliõpilaselu mõjutavad. Esindajaks saab kandideerida kevadeti.

Üliõpilasesinduses on 2023/2024 õppeaastal kuus töörühma: esimeeste töörühm, kommunikatsioonitöörühm, õppekvaliteedi töörühm, TÜÜE vaimu töörühm, IÜK-meistrite töörühm ja välistudengite töörühm.

Üliõpilasesindajad

Juhatus ja büroo

TÜÜE struktuur

Tartu Ülikooli üliõpilasesindus jaguneb mitmeteks harudeks, mis on omavahel seotud ja mille mõistmine aitab aru saada üliõpilasesinduse töökorraldusest.

Loe lähemalt

Selgunud on Tartu Ülikooli aastaauhindade saajad

Vabariigi aastapäeva eel kuulutas Tartu Ülikooli rektor Toomas Asser välja ülikooli 2022. aasta ühiskonnateo, teadusteo ja keeleteo ning nimetas aasta õppejõud.
20.02.2023

Üliõpilasesindus jagas ülikoolilt saadud auhinnaraha tudengitele

Sel kolmapäeval, 15. märtsil kell jagas Tartu Ülikooli üliõpilasesindus ülikooli peahoone ees üliõpilastele sularahas laiali ülikooli ühiskonnateo auhinnaks saadud 4000 ...
15.03.2023
2021/2022. akadeemilise aasta avamine

Üliõpilasesinduste avalik pöördumine erakondadele seoses õppetoetuste ja stipendiumitega

Hanna Britt Soots

Üliõpilaskonna aseesimees: kas tudengite appikarjeid on kuulda?

Riigikogu

Kõrgkoolide üliõpilasesindused korraldavad Riigikogu liikmetele tudengivarjupäeva

Tiksu ja TÜÜE aseesimees HTG ukse juures

Treffneri gümnaasiumis avas uksed tudengisöökla